Merdiven altında üretilen tavuk dönerlerde çamaşır suyunun kullanılmasına dair haber geniş yankı uyandırırken, konuyu uzmanlarına sorduk.
Sefa Bilgitekin ANKARA
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu da “Vatandaşlarımızın fastfood beslenme alışkanlığına yönelişini fırsat bilen, tek amacı ticari kazanç olan bazı art niyetli işletmeler bu tür yaklaşımları suistimal ederek tüketicilerimizin sağlığı ile oynamakta” dedi. Ali Eroğlu, şöyle konuştu: Gıda denetim ekiplerinin sayısının artırılması ve veteriner hekimlerin bu ekiplerde daha etkin görev alması sağlanmalı. ‘Çiftlikten sofraya Gıda Güvenirliliği’ kapsamında yeterli veteriner hekim istihdamı sağlanmalı.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/676795.aspx
https://www.memurlar.net/haber/881352/ustalar-donere-standart-istiyor.html