“Et ve Süt Sektörlerinde Gıda Güvenliği ve Gıda Katkı Maddeleri” konulu KOBİ Eğitimi
11.11.2016

“Et ve Süt Sektörlerinde Gıda Güvenliği ve Gıda Katkı Maddeleri” konulu KOBİ Eğitimi 

Sivil Toplum Diyaloğu Programı bünyesinde SETBİR koordinatörlüğünde yürütülmekte olan “Gıda Güvenliği Projesi” kapsamında gerçekleştireceğimiz “Et ve Süt Sektörlerinde Gıda Güvenliği ve Gıda Katkı Maddeleri” konulu KOBİ Eğitim Seminerimize ilişkin davetiyemiz ilişikte yer almaktadır.

Bu kapsamda ekte yer alan program çerçevesinde, 23 Kasım 2016 tarihinde, Point Hotel, Taksim, İstanbul’da düzenleyeceğimiz “KOBİ Eğitim Semineri” mize katılımınızı ve seminerimizin üyelerinize duyurulmasını rica ederiz. 

SEMİNER DAVETİYESİ VE PROGRAMI