6. SU ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI
09.03.2018

6. SU ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYINA KATILDIK

Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği tarafından, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Sektörü ile ilgili planlama, üretim, yem, pazarlama ve tüketim vb. konularda kaydedilen gelişmeleri tespit etmek, yaşanan sorunları tartışmak ve çözüm önerileri geliştirmek üzere, GTHB Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü, ilgili kurumlar, üniversiteler, üreticiler, yem üreticileri, yetiştiricilik tesisleri tedarikçileri, üretici örgütleri ve STK'ların katılımıyla, 23-24 Şubat 2018 tarihlerinde "6. Su Ürünleri Çalıştay’ı" Antalya Lara-Kundu'da Titanic  Otelde gerçekleştirildi.

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Altuğ ATALAY, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Necati TULGAR, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay TÜRKYILMAZ, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Hayvancılık ve Su Ürünleri Daire Başkanı Dr. Ali AYAR, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Bayram SERTKAYA, Su Ürünleri Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Faruk COŞKUN, Su Ürünler Yetiştiricileri Birlik Başkanları, su ürünleri yetiştiricileri ve sektör paydaşlarının iştirak ettiği çalıştayda su ürünleri yetiştiriciliği alanındaki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Söz konusu çalıştaya Türk Veteriner Hekimleri Birliğini temsilen Prof. Dr. Soner ALTUN katıldı.